Sentrum etablerer seg i Sandefjord

Thore Sebastian Nielsen forlater SV til fordel for Sentrum. Nielsen har vært kommunestyre representant for SV i inneværende periode med et brennende engasjement for barn og unges psykiske helse, oppvekstvilkår og næringspolitikk.

Han er nå i gang med å etablere en arbeidsgruppe av folk med hjerte for det nyetablerte partiet, skriver Sandefjords Blad.

– Vi har et brennende engasjement for mennesker og at alle skal med, der vi politisk må passe på at utenforskapet ikke forblir nettopp det. Det er mange som på ulike måter av ulike årsaker faller utenfor samfunnet, for å gjøre noe med det må vi sette menneskeverdet først slik at alle er med på hver sin måte. Samtidig står vi ovenfor en klima og miljø utfordring som må løses og som vi må ta på alvor, for å lykkes med det, må vi igjen sørge for at alle er med, og på denne måten flette realistiske og troverdige løsninger sammen med folket, næringslivet og verden.

Med dette i bagasjen, ble ikke bare Partiet Sentrum et mulig valg, men det kjentes hjemme, et sted å vokse videre. Grunnverdiene stemte, retningen stemte og valget av utgangspunkt for arbeidsprogram stemte, sier Nielsen.

Det nye arbeidsprorgrammet går mot venstre, mens jeg hadde ønsket at det gikk mer mot høyre, erkjenner han overfor Sandefjords blad.