Partiet Sentrum skal arrangere åpne digitale medlemsmøter frem mot valgkampen 2024.

Disse medlemsmøtene vil handle om forskjellige politiske problemstillinger vi som parti er opptatt av. Her kan medlemmer lære mer om Partiet Sentrums politikk, og om hvorfor vi mener som vi gjør. I tillegg blir det anledning til å komme med viktige innspill og forslag, slik at denne politikken blir enda mer spisset, og hjelper de som trenger det mest.

Mange av møtene vil bli ledet av faggrupper og nettverk i partiet. Andre finner sted på initiativ direkte fra sentralstyret.

Nedenfor er en plan for høstens digitale medlemsmøter, denne planen vil bli oppdatert etterhvert som flere datoer og tema fastsettes. Det vil også opprettes event på Partiet Sentrums facebooksider for hvert eneste medlemsmøte.

 

Medlemsmøter i Partiet Sentrum

9. september. Arrangør: Programkomiteen. Tema: Kort presentasjon om utkastet til nytt nasjonalt partiprogram, samt presentasjon av prosessen videre frem mot endelig vedtak på landsmøtet 2025. Denne fagsamlingen kan streames i etterkant, ved å trykke på denne lenken. Opptaket er tekstet.

8. oktober. Arrangør: Faggruppe for internasjonal politikk. Tema kommer etterhvert.

17. oktober. Arrangør: Faggruppe for helse. Tema: Fremtidens helsepolitikk – tenkning rundt spørsmålet om endret finansiering av helsevesenet.

22. oktober. Arrangør: Sentrum Senior. Tema kommer etterhvert.

29. oktober. Arrangør: Faggruppe for sosialpolitikk. Tema: Ungdomskriminalitet. Faglig innlegg ved Geir Lippestad.

31. oktober. Arrangør: Nettverket Sentrum Mino. Tema kommer etterhvert.

14. november. Arrangør: Funkisnettverket. Tema kommer etterhvert.

19. november. Arrangør: LHBTQ+ -nettverket. Tema: Seksuell helse og funksjonsnivå. Innleder: Ingrid Thunem.

Pin It on Pinterest