Gi en gave til Partiet Sentrum

Vi er ett parti som har liten økonomisk støtte fra staten til å drive så omfattende som vi gjør. Både organisasjonen sentralt og lokalt trenger økonomiske gaver. 

 

Vipps  til # 647004

Jeg vil støtte Partiet Sentrum økonomisk

3 + 7 =

Ved å gi 10000 kr eller mer til sammen i inneværende år, offentliggjøres navnet mitt og kommunen jeg bor i på en liste sammen med andre givere. Dersom jeg er medlem eller frivillig lagres giversatitstikk sammen med min tidligere registrerte informsjon. 

Les Partiet Sentrums personvernerklæring

Gode Sentrumsvenn!  Det er gøy å se at vi for hver dag blir flere og flere som vil være med å påvirke norsk politikk gjennom et nytt parti som tenker nye løsninger.  For å kunne rigge oss best mulig frem mot valgkampen, ønsker vi å gjøre en ansettelse. Vi er et politisk gründer-prosjekt, og vi har ingen økonomisk pengepott å hente ut midler fra. Alt vi har gjort så langt har vært basert på dugnad.

For å sikre et økonomisk grunnlag for en ansettelse, trenger vi minst 100 givere som sier seg villig til å binde seg for et månedlig beløp fra nå og ut året på minimum kr 100 pr. måned. Det vil si et beløp på minimum kr 1000 totalt.

Har du anledning og lyst til å være med på dette spleiselaget? Vi ønsker en tilbakemelding fra deg:

ALTERNATIV 1: SEND OSS EN MAIL

til regnskap@partietsentrum.no med bekreftelse på at du «melder» deg som fast giver. Oppgi navn og tlf + månedlig beløp. Merk gjerne #ANSATT i emnefelt. Registrer selv fast betaling i banken din til konto 1506.51.86761 eller gjør månedlig betaling til VIPPS #647004.

ALTERNATIV 2: 

Send oss en mail som over – og gjør betaling av hele «årsbeløpet» kr 1.000 nå. Til kontonummer 1506.51.86761 eller VIPPS #647004

Pin It on Pinterest