PARTIET SENTRUM ØNSKER ALLE VÅRE MEDLEMMER OVER HELE LANDET VELKOMMEN TIL VÅRT EGET POLITISKE TOPPMØTE, FOR ENGASJEMENT, BEGEISTRING OG LAGBYGGING! FOR STREAMING AV LANDSMØTET PÅ YOUTUBE, KLIKK HER.

Partiet Sentrums landsmøte 2022 vil avholdes i Røde Kors konferansesenter, Hausmannsgate 7, Oslo. Vi gleder oss til endelig å se hverandre i samme fysiske rom, til å bli bedre kjent, knytte kontakter og diskutere politikk og organisasjon. Vi ønsker delegater, observatører og gjester hjertelig velkommen!

PRAKTISK INFORMASJON

  • Det vil bli en egenandel for å dekke mat i løpet av helgen. Denne er ikke fastsatt, men estimeres til å bli ca 500-700 kr.
  • Reise og opphold betales i utgangspunktet av delegaten selv, eller fylkeslaget dersom det skulle være økonomi til det. For de med høyest reiseutgifter, legges det opp til noe reiseutjevning. Nærmere retningslinjer for dette kommer.
  • Reise: Bestill billetter snarest, for å finne billigst mulige billetter. Konferansesenteret ligger cirka 8 minutters gange fra Oslo S. Vi oppfordrer til klimavennlige reiser, for eksempel ved samkjøring for de som benytter bil.
  • Overnatting: Ved å legge landsmøtet til Oslo håper vi at mange vil ha mulighet til å velge privat overnatting. Ellers finnes det mange overnattingsmuligheter, i ulike prisklasser, i nærheten av konferansesenteret.
  • Dersom noen er forhindret fra å delta av økonomiske årsaker ber vi om at dere tar kontakt på styret@partietsentrum.no, så prøver vi å finne en løsning.
  • Landsmøtet planlegges og tilrettelegges primært for fysisk deltakelse, både av hensyn til debatter – og ikke minst det sosiale. Vi har samtidig forståelse for at enkelte ikke har mulighet til det. Vi forsøker, så langt det lar seg gjøre, å finne en tilfredsstillende (men neppe optimal) løsning for digital deltakelse.
  • Arrangementet er rusfritt.
  • Påmelding kreves. Meld deg på her.

PÅMELDING

Bli med på en kraftsamling i Partiet Sentrum! Møtet er primært et fysisk møte med en rekke viktige saker og spennende politiske verksteder. Vi ber både delegater og observatører (medlemmer) benytte skjemaet under. Påmelding inkluderer lunsj og middag. (Det er også mulig å delta på deler av programmet eller kun middag):

TENTATIVT PROGRAM

Endringer kan forekomme, men tidspunkt for oppstart lørdag og avslutning søndag er endelige:

Lørdag 28. mai

11:00-12:00 – Mingling

12:00-18:00 – Behandling av landsmøtesaker

20:00-23:00 – Landsmøtefest m/ middag

Søndag 29. mai

09:30-10:00 Mingling

10:00-13:00 Behandling av landsmøtesaker

Sakspapirer kan man finne her: https://www.partietsentrum.no/organisasjon/velkommens-til-landsmote-2022/

PRESSE

Ønsker du som journalist å være til stede på landsmøtet i Partiet Sentrum, ta kontakt med oss på hei@partietsentrum.no
Kontaktperson: Anders Møller Stray tlf. 990 45 646.

Pin It on Pinterest