Vår partileder sa mange gode ting i sin tale på landsmøtet nå nylig. Vi må ha en holdning om «Å SE HVERANDRE». Altså det å se de fine og gode tingene i et menneske. Se kvalitetene og mulighetene som bor i alle individer.

Seniorene er en sterkt voksende gruppe og vi kommer til å markere oss enda sterkere i årene som kommer. Her må alle løfte haken og se fremover. Vi kommer til å bli spurt om å gjøre en innsats og da skal vi være klare.

Geir Lippestad sa også noe annet som var viktig i vårt felles ønske og mål om å vokse som parti. Vi må gripe muligheten for å ta et ord eller en sak. Nå har jeg altså lansert «Seniorvennlig Norge». Hva mener jeg med det. Først vil jeg at DU skal smake litt på det. Jeg har laget meg noen tanker og strategier, men nå oppfordrer jeg alle oss Seniorer til å tenke hva du vil ha inn i uttrykket; «Seniorvennlig Norge».

Send inn til senior@partietsentrum.no så høres vi om et par uker.

JanB

Pin It on Pinterest